Appareils et accessoires
Paella
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
Roma tomatoes2 oz
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil plus 3 tbsp to fry1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
bomba rice (see Tip)8 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste1 tsp
-
12 oz chicken stockwater12 oz
-
saffron (approx. 25 strands)1 pinch
-
sweet smoked paprika2 tsp
-
Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)8 oz
-
raw medium shrimp, peeled and deveined24
-
frozen peas2 oz
-
pitted green olives drained2 oz
-
2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, slicedpiquillo peppers canned or jarred, drained, sliced2 oz
-
lemon wedges, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1103.5 mg
Protides
27.2 g
Calories
2336.2 kJ /
558.4 kcal
Lipides
34.2 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
37.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Chicken Marsala
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Spaghetti Carbonara Pie
1 godz. 50 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Moussaka
2 godz. 20 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min