Appareils et accessoires
Hummus
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
250 g chickpeas, canned, (see tip)chickpeas, cooked250 g
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 - 70 g
-
tahini paste60 - 140 g
-
garlic cloves (optionnel)1 - 2
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil1 - 2 tbsp
-
fresh parsley (optionnel) leaves only2 - 3 sprigs
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
515.2 mg
Protides
11.5 g
Calories
1212.9 kJ /
289.9 kcal
Lipides
14.9 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
30.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Baba Ganoush
1h
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Garlic dip (toum)
15min
Red lentil soup with cumin
55min
Baked falafel kofta
Pas d’évaluation
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Hummus
5min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min