Appareils et accessoires
Falafel
Prép. 20min
Total 1h 25min
35 pieces
Ingrédients
-
dried broad beans soaked overnight270 g
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
dried chickpeas soaked overnight90 g
-
garlic cloves8
-
onions cut into quarters300 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.8 g
Calories
489 kJ /
117 kcal
Lipides
9 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Falafel
25h 30min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min