Versions compatibles
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 - 250 g tăiței de celofan (din fasole mung sau de orez)
- apă caldă, pentru înmuiat
- 70 g usturoi
- 40 g ulei vegetal
- ½ linguriță sare (optionnel)
- ¼ linguriță piper alb măcinat
- 35 g zahăr
- 40 g sos de soia
-
20
g vin de orez
ou 20 g vin alb - 700 g apă
- 200 - 250 g crevete crude, medii, decorticate și curățate de intestin
- 200 g fasole verde lată
- 50 g ceapă verde, inele (3 mm) sau cârlionți (vezi recomandarea), pentru decor
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 66 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Penne cu midii
1h 5min
Coroană din coaste de miel la cuptor
Ninguna valoración
Pilaf de grâu, cu pui și struguri
45 分钟
Pahare cu somon și andive
Ninguna valoración
Bolul cu mango și somon
Ninguna valoración
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2h 30min
Tartar de vită
10min
Cuburi de ciocolată cu biscuiți și fagure de miere
2 Std. 35 Min
Pește în sos dulce-acrișor, cu orez
1h 5min
Crevete proaspete sous-vide
Ninguna valoración
Suc de mango și cayenne
15 分钟
Supă cremă de legume, pui cu tagliatelle de legume la aburi și sos de muștar
45 分钟