Appareils et accessoires
Fatayer with Cheese and Mint
Prép. 30min
Total 1h 5min
12 pieces
Ingrédients
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried yeastfresh yeast15 g
-
strong white bread flour350 g
-
sugar15 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only10 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
Fatayer
-
strong white bread flour for dusting
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
6 g
Calories
921.2 kJ /
220 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1.1 g
Glucides
23.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Moroccan Flavours
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Za'atar bread rolls
2h
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Pitta Bread
2h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Spinach Fatayers
2h
Three cheese pides
1h 40min
Chicken Pastilla
1h 25min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min