Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple

Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple

Pas d’évaluation
Prép. 45min
Total 4h 15min
4 portions

Ingrédients

Brine
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    25 g
  • pink Himalayan salt coarse
    2 ½ tsp
  • clove
    1
  • bay leaf
    1
  • juniper berries
    2
  • orange peel
    1 piece
  • quails oven ready
    4
Celeriac Tea
  • celeriac large
    1
  • rapeseed oil
    10 g
  • fresh sage leaves
    2
  • onions sliced
    100 g
  • dried shiitake mushrooms
    10 g
  • garlic cloves sliced
    2
  • chicken stock strong-flavoured
    1000 g
  • baby cos lettuce leaves
    8
Celeriac Purée
  • unsalted butter cut in pieces
    60 g
  • double cream
    80 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • rapeseed oil
    10 g
  • unsalted butter
    30 g
  • watercress stalks
    8 g
  • apples cut in matchsticks with peel at each end
    2

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 52 g
Calories 3220 kJ / 774 kcal
Lipides 54 g
Glucides 16 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...