Appareils et accessoires
Argentinian Chicken Empanadas
Prép. 40min
Total 3h 40min
14 pieces
Ingrédients
Empanada Pastry
-
water100 g
-
unsalted butter diced175 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
Chicken Filling and Assembly
-
onions halved60 g
-
garlic clove1
-
chicken breast fillets, skinless cubed (3 cm)240 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
pitted green olives8
-
olive oil30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
plain flour for dusting
-
milk for glazing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
7.6 g
Calories
961.1 kJ /
229.8 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
1.3 g
Glucides
18.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
South American Party
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Focaccia
3h
Family Chicken Galette
1h 55min
Salt Cod Fritters
45min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Khachapuri
1h 30min
Pizza Diavola
1h 30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h