Appareils et accessoires
Fatayer with cheese and mint
Prép. 20min
Total 2h 15min
12 portions
Ingrédients
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Protides
8.6 g
Calories
1125.8 kJ /
268 kcal
Lipides
14.9 g
Fibre
1.4 g
Glucides
24.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Moroccan street food
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gulab jamun (Jumbo)
1h 30min
Umali
1h 25min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1h 40min
Cheese pies
1h 25min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Garlic and coriander naan
1h 30min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Spiced chocolate doughnuts
45min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Golden baklava
25h 25min