![Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/227536.jpg)
Versions compatibles
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Preparation Before Demo
- 320 - 350 g aubergines, diced (1 cm) (1-2 aubergines)
- 400 g chicken breasts, halved horizontally then sliced (0.5 cm)
- 200 g sugar snap peas (optionnel)
Quick Flatbreads
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp granulated sugar
Frozen Fruit Sorbet
- 50 g sugar, adjust to taste
- 500 g frozen fruit, (e.g. banana and strawberry mix)
- 2 tsp lemon juice (optionnel)
- 1 egg white, from medium or large egg (optionnel)
Aubergine, Spinach and Lentil Curry
- 120 g onions, quartered (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved (with seeds)
- 15 g olive oil
- 150 g red split lentils, rinsed
- 15 g tomato purée
- 300 g water
- 3 tsp garam masala
- ½ tsp fine sea salt
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 350 g cherry tomatoes, halved
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2747 kJ / 657 kcal
- Protides
- 33.6 g
- Glucides
- 83.7 g
- Lipides
- 18.6 g
Recettes alternatives
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Vegetable Stock Paste
50min
Irish Soda Bread
45 分钟
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13ч. 40 мин.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 分钟
Beetroot salad
10min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 分钟
Soda Bread with Feta
30min
Spelt bread
1小时 45 分钟
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min