Appareils et accessoires
Creamed Corn
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh sweetcorn kernels580 g
-
garlic cloves2
-
water50 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper to taste
-
bread4 slices
-
butter diced, plus extra for spreading50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.5 g
Calories
480 kJ /
114.8 kcal
Lipides
5 g
Glucides
13.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Parsnip and Apple Purée
20 min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 h 45 min
Carrot Purée - from 6 months
20 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 h 45 min
Peach Melba
35 min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Homemade Ricotta
1 h 15 min
Pissaladière
1 h 30 min
Southwest Creamed Corn
25 min