Pork Ball Soup With Cabbage

Pork Ball Soup With Cabbage

4.4 34 évaluations
Prép. 5min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

Pork balls
  • pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen
    200 g
  • cornflour (starch)
    2 tbsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • egg white
    1
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
Soup base
  • Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)
    400 g
  • hot water
    1400 g
  • Tianjin preserved vegetables (tung choy)
    30 g
  • chicken stock powder
    ½ tbsp
  • fresh ginger
    2 slices
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • salt adjust to taste
    1 pinch
  • spring onion chopped, to garnish
    1 sprig

Infos nut. par 1 portion

Calories 125 kcal / 523 kJ
Protides 8 g
Lipides 8 g
Glucides 5 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...