
Appareils et accessoires
Saag Paneer
Prép. 30min
Total 13h
1 portion
Ingrédients
Paneer
-
whole milk1500 g
-
white vinegar4 Tbsp
Spinach
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
onions halved50 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
unsalted butter diced20 g
-
single cream100 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
vegetable oil for frying
Infos nut. par 1 portion
Calories
401 kcal /
1678 kJ
Protides
16 g
Lipides
26 g
Glucides
28 g
Fibre
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

POCKET FRIENDLY MEALS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

POCKET FRIENDLY MEALS
10 Recettes
Suisse
Suisse