Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Protides
- 42.4 g
- Glucides
- 41.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodium
- 1186.6 mg
Recettes alternatives
Beef ragu
1h 25min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Sticky sesame chicken
40min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Pork meatballs with couscous
50min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Texas-style lovely legs
4h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min