Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Protides
- 42.4 g
- Glucides
- 41.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodium
- 1186.6 mg
Recettes alternatives
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40min
Spiced lamb pie
40min
Meatball subs
55min
Beef ragu
1h 25min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min