Appareils et accessoires
Speedy beans on toast
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
paprika1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
pure maple syrup30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
toast4 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1017.6 mg
Protides
16.9 g
Calories
1308.8 kJ /
311.6 kcal
Lipides
2.4 g
Fibre
16.3 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian sausage rolls
40min
Porridge
15min
Cacao banana porridge
15min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1h
Lentil bolognese
30min
Espresso "baked" beans
35min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Lemon coconut bliss balls
40min
Quick porridge
10min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min