Appareils et accessoires
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Prép. 20min
Total 55min
370 g
Ingrédients
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 370 g
Sodium
341 mg
Protides
8 g
Calories
1440 kJ /
344 kcal
Lipides
16 g
Fibre
19 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Browned beef cubes (medium)
15min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min