Appareils et accessoires
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Prép. 20min
Total 55min
370 g
Ingrédients
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 370 g
Sodium
341 mg
Protides
8 g
Calories
1440 kJ /
344 kcal
Lipides
16 g
Fibre
19 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Carrot kimchi
Pas d’évaluation
Cashew pouring cream
35min
Brandy cashew cream
5min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pumpkin tahini smash
40min
Mantao
1h