Appareils et accessoires
Passionfruit and macadamia truffles
Prép. 20min
Total 3h 30min
30 pieces
Ingrédients
-
macadamia nuts150 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces230 g
-
passionfruits pulp strained (approx. 60 g after seeds discarded - see Tips)4
-
pouring (whipping) cream100 g
-
unsalted butter30 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
white chocolate broken into pieces300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
9.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
645.6 kJ /
153.7 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
5.9 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Tea
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Hokey pokey ice cream
28h 25min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Milk tart
3h
Banoffee arctic roll
28h 40min
Apricot macadamia biscuits
40min
Chocolate raspberry puddings
40min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Carrot cake bliss balls
40min