Appareils et accessoires
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Prép. 25min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
33 g
Calories
2028 kJ /
483 kcal
Lipides
17 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SOUTH AFRICAN
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 godz. 15 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min