Appareils et accessoires
Vanilla frosting
Prép. 5min
Total 1h 35min
4 portions
Ingrédients
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter80 g
-
orange zest only, no white pith (optional)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.2 g
Calories
1532.7 kJ /
364.9 kcal
Lipides
34.9 g
Fibre
1 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Banana bread
1h 50min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Freckle cake
26h 40min
Ice cream cone cupcakes
55min
Basic vanilla cupcakes
35min