Appareils et accessoires
Hong Kong-style roast pork belly
Prép. 20min
Total 10h
4 portions
Ingrédients
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3510.8 mg
Protides
75.1 g
Calories
3668.1 kJ /
873.4 kcal
Lipides
61.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
22.9 g
Glucides
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Yum Cha
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef rendang
1h 55min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Kung Pao chicken
1h 30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Brazilian cheese puffs
20min
Turmeric fried chicken
13h 10min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min