Appareils et accessoires
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Prép. 25min
Total 1h 45min
8 stuk
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Garnituur en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojameel om het ei te vervangen30 g
-
water60 g
-
tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
zwarte peper, vers gemalen¼ tl
-
nootmuskaat, gemalen¼ tl
-
bladspinazie, diepvries ontdooid, grof gehakt en uitgelekt (zie Tip)200 g
-
paneermeel2 el
-
cherry tomaat in twee gesneden150 g
-
amandelschilfers30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
11 g
Calories
1480 kJ /
353 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.8 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Kokos Dahl
25min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Mout milkshake
10min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min