Appareils et accessoires
Blue cheese tofu dressing
Prép. 5min
Total 5min
1 Total recipe
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Protides
42.8 g
Calories
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Lipides
167.6 g
Fibre
36 g
Glucides
25.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom pâté
1h 15min
Raw cauliflower tabouli
30min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Yasai miso ramen
35min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Cauliflower buffalo bites
35min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Vegan Caesar dressing
5min