Appareils et accessoires
Tomaat en Chili jam
Prép. 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingrédients
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
4727.5 mg
Protides
13.2 g
Calories
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
263.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Vanillevla met rabarber
50 Min
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Mout milkshake
10 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min