Appareils et accessoires
Asparagus with Romesco Sauce
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (optionnel) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
917 kJ /
222 kcal
Lipides
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Peas and Sweetcorn
15min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Mint Courgettes
30min
Steak au Poivre
20min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min