Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
TM6 TM5 TM31

Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce

3.6 ( 7 évaluations )

Ingrédients

Batter

  • 200 g buckwheat flour
  • 300 g milk
  • 1 medium egg
  • 250 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 40 g salted butter

Filling

  • 20 g unsalted butter
  • 3 dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces
  • 12 scallops
  • 15 g brandy
    ou 15 g Calvados
  • 150 g double cream
  • 85 g smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
463 kcal / 1943 kJ
Protides
21.3 g
Lipides
24.5 g
Glucides
38.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives