Appareils et accessoires
Prawns and Cuttlefish with Celery
Prép. 15min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
636 kJ /
152 kcal
Lipides
10 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese Seafood
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Taiwanese three cup chicken
20min
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Yam Rice
45min
Rice Wine Chicken
30min
Lemon Chicken
25min