
Appareils et accessoires
Curried Prawns with Rice
Prép. 15min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
312 kcal /
1306 kJ
Protides
18 g
Lipides
18 g
Glucides
22 g
Fibre
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chinese Seafood
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande