Appareils et accessoires
Roselle Jelly
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
roselle calyces fresh or dried, deseeded10
-
water1000 g
-
psyllium husks pulverised (see tip)15 g
-
agave nectar4 - 6 tbsp
-
fresh fruit cube (optionnel) e.g. kiwis, mangoes, to garnishsome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
272 kJ /
65 kcal
Lipides
0 g
Fibre
3 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Potato Buns
3h
Steamed Tapioca Kuih
50min
Hojicha Canelé
1h 20min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Coconut Jelly
3h 15min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min