Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Homemade Soy Milk
35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Wholemeal Mantou
1h
Japanese Cheese Tarts
1h 55min