Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sambal Belacan
10min
Tom Yum Paste
45min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Sambal Belacan
10min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Hot and sour soup
20min
Sambal chilli
35min
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Pandan Kaya
55min