Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

5.0 20 évaluations
Prép. 20min
Total 3h
8 pieces

Ingrédients

Tangzhong bread dough
  • high protein flour (bread flour)
    310 g
  • fresh milk icy cold (see tips)
    230 g
  • egg yolk
    1
  • sugar
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • milk powder
    10 g
  • dried yeast powder
    1 tsp
  • butter softened
    25 g
Mochi filling
  • oil for greasing
  • Thai glutinous rice soaked for 4 hours
    100 g
  • caster sugar
    65 g
  • water
    585 g
  • Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought
    100 g
  • cold water for spraying

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 189 mg
Protides 8 g
Calories 1301 kJ / 311 kcal
Lipides 5 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 59 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...