Appareils et accessoires
Hong Kong Bakery Butter Cookies
Prép. 10min
Total 1h 30min
35 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter softened at room temperature225 g
-
icing sugar sieved65 g
-
low protein flour (top flour/cake flour), sieved225 g
-
cornflour (starch) sieved80 g
-
salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
25 mg
Protides
1 g
Calories
298 kJ /
71 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Egg Tarts
50min
Pineapple Tarts
1h 30min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Killer Toast
2h
Homemade Pandan Kaya
55min