Ondeh-Ondeh Cupcakes

Ondeh-Ondeh Cupcakes

4.6 25 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 15min
12 portions

Ingrédients

Pandan Cupcakes
  • unsalted butter room temperature, in pieces
    6 ½ oz
  • granulated sugar
    8 ½ oz
  • large eggs room temperature
    3
  • pandan paste
    1 tsp
  • cake flour
    10 ½ oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • coconut milk
    6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
  • palm sugar, gula melaka cut into small pieces
    7 oz
    7 oz coconut sugar, cut into small pieces
  • water
    2 oz
  • pandan leaves (optionnel) knotted
    2
  • unsalted butter
    1 ½ oz
  • coconut milk
    2 oz
  • salt
    ½ tsp
Coconut Whipped Frosting
  • confectioners sugar
    3 oz
  • powdered coconut milk
    3 ½ oz
  • heavy whipping cream cold
    14 oz
  • toasted coconut (optionnel) flakes, to garnish

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 263 mg
Protides 5 g
Calories 2465 kJ / 589 kcal
Lipides 36 g
Fibre 0.5 g
Graisses saturées 24 g
Glucides 65 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...