Appareils et accessoires
Paal Appam
Prép. 10min
Total 9h 30min
4 portions
Ingrédients
-
white rice rinsed, soaked for at least 3 hours200 g
-
shredded coconut60 g
-
cooked rice50 g
-
sugar2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
water230 g
-
baking soda½ tsp
-
coconut milk30 g
Sweetened coconut milk
-
rice flour1 tbsp
-
sugar3 tbsp
-
coconut milk200 g
-
salt1 pinch
-
ground cardamom1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
354 mg
Protides
6 g
Calories
1910 kJ /
457 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deepavali Festive Delights
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon rasam
40min
Pepper rasam
15min
Puri
35min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Rasam
20min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Sambal Brinjal
40min
Vegetable Sambar
35min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sambal Tumis
1h 10min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min