Appareils et accessoires
Feijoa bakewell tart
Prép. 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingrédients
Sweet shortcrust pastry
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
egg yolk1
-
salt1 pinch
Filling
-
blanched almonds120 g
-
feijoas (approx. 3-4 feijoas), peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
unsalted butter softened120 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
natural almond extract¼ tsp
-
salt1 pinch
-
egg1
-
flaked almonds1 - 2 tbsp
-
icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
74.3 mg
Protides
8.3 g
Calories
2090.7 kJ /
497.8 kcal
Lipides
34.3 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
15.8 g
Glucides
39.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Feijoas
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Christmas Berry Trifle
4 h
Delicious lemon pudding
55 min
Shortcrust pastry
5 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 h 30 min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 h 45 min
Viennese whirl mince pies
1 h 40 min
Maple Cream Custard
20 min
Brioche fruit tarts
4 h
Gluten free fruit mince pies
1 h 15 min
Spicy peach and mango chutney
45 min
Shortbread
1 h
Caramel, date and walnut bundt
1 h 15 min