Appareils et accessoires
Rhubarb and ginger gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingrédients
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mulled wine
15min
Espresso martini
5min
Apple and sage stuffing
10min
Rhubarb crumble
45min
Citrus margarita
10min
Cosmopolitan
5min
Blackberry Bramble
5min
Minted Moscow mule cocktail
10min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45min
Zingy avocado and lime dip
10min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Mango daiquiri
5min