
Appareils et accessoires
Rhubarb and ginger gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingrédients
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Infos nut. par 1 glass
Calories
83.7 kcal /
351.5 kJ
Protides
0.4 g
Lipides
0.1 g
Glucides
7.7 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Sodium
12.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande