Appareils et accessoires
Retro prawn cocktail
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
784.5 mg
Protides
14.2 g
Calories
3221.6 kJ /
770 kcal
Lipides
78.2 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky toffee puddings
1h
Prawn Cocktail
15min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Pas d’évaluation
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48h 20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Guinness beef pies
2h 15min
Spiced lamb roast
29h 50min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min