Appareils et accessoires
Quick herb paste
Prép. 10min
Total 10min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1920 mg
Protides
6.6 g
Calories
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
103.5 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Spicy cauliflower soup
20min
Hommus
15min
Five seed bread
1h 50min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Celery leaf gremolata
5min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Satay sauce
15min
Smashed pea and bean dip
30min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min