Appareils et accessoires
Mini Jamaican style ginger bundts
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386.5 mg
Protides
4.5 g
Calories
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Lipides
10.6 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Easy citrus pie
1h
Edna's lemon curd teacake
40min
Delicious lemon pudding
55min
Melting moments with lemon cream
45min
Jaffa muffin
40min
Burnt orange marmalade
14h 20min