Appareils et accessoires
Feijoa chutney
Prép. 15min
Total 1h 15min
1 Total recipe
Ingrédients
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
405 mg
Protides
11.6 g
Calories
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
40.9 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
341.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Feijoas
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lolly cake
4h 5min
Quick beetroot relish
40min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Lemon or lime butter
15min
ANZAC biscuits
40min
Apple sauce
20min
Feijoa jelly
27h 40min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Afghan biscuits
25min
Ginger slice
1h 35min