Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
TM6 TM5 TM31

Salmon in mushroom cream sauce with potatoes

4.1 (62 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
  • 10 g butter, plus extra for greasing
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
  • 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
  • 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 100 g shallots, cut in halves
  • 300 g button mushrooms, cut in slices
  • 50 g dry white wine
  • 50 g cream
  • 200 g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
    ou 200 g cream cheese
  • 2 pinches ground nutmeg

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2763 kJ / 660 kcal
Protides
45 g
Glucides
27 g
Lipides
48 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives