Appareils et accessoires
Persimmon Pudding
Prép. 5min
Total 2h 10min
5 portions
Ingrédients
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
598 kJ /
143 kcal
Lipides
5 g
Fibre
5 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cioppino
55min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Matzah
30min
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Tahini dip (tarator)
5min
Koshari stew
45min
Coconut Milk Yogurt
20h
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Eggless mayonnaise
10min
Eggplant and Almond Dip
20min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Vegan Pesto
10min