Versions compatibles
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 6 g
- Fibre
- 5.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sticky Chilli Beef
55min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Pollock in Champagne Sauce
Pas d’évaluation
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Smoky Pork and Beans
3h
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min