Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
TM6 TM5

Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

3.8 ( 11 évaluations )

Ingrédients

Chickpea tofu

  • 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for greasing
  • 150 g chickpea (besan) flour
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp garlic powder
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp ground cumin
  • 370 g filtered water

Spicy dipping sauce

  • 1 garlic clove
  • 2 cm piece fresh ginger peeled
  • 65 g Sriracha® sauce
  • 30 g lime juice
  • 1 tbsp filtered water
  • 20 g pure maple syrup
  • 1 spring onion/shallot cut into thin slices, to serve
  • sesame seeds to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
300.4 kcal / 1261.8 kJ
Protides
8.9 g
Lipides
16.8 g
Glucides
25.6 g
Fibre
5.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives