Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1-2 tablespoons extra for frying
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 leek (approx. 160 g), white part only, cut into slices
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (3-5 cm)
- 1 tsp ground turmeric (see Tips)
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground chilli (optional)
- 500 g cauliflower, broken into small florets
- 800 g liquid chicken stock (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste (see Tips)
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 brown onion, cut into thin slices, for garnishing
- 40 g cashews, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1138.4 kJ / 271 kcal
- Protides
- 11.9 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 17.2 g
- Fibre
- 7.6 g
Recettes alternatives
Curried carrot and ginger soup
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Spicy cauliflower soup
20 min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli almond soup
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Blended mixed vegetable soup
45min
Pumpkin and ginger soup
35min
Broccoli soup with sage oil
30 Min