Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)

Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)

3.9 54 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
12 portions

Ingrédients

  • mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill), leaves only
    6 sprigs
  • cheddar cheese cut into pieces
    60 g
  • wholemeal self-raising flour
    450 g
  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
    60 g
  • milk of choice, plus extra for brushing
    310 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 6 g
Calories 887.2 kJ / 211.2 kcal
Lipides 8.3 g
Fibre 4.3 g
Glucides 26 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...