Appareils et accessoires
Gluten free ANZAC biscuits
Prép. 20min
Total 45min
24 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
water2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
golden syrup2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
quinoa flakes100 g
-
brown rice flour (see Tips)70 g
-
green banana flour (see Tips)40 g
-
raw sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
104.2 mg
Protides
2.5 g
Calories
528.9 kJ /
125.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min