Apricot apple pie

Apricot apple pie

4.0 6 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 40min
12 portions

Ingrédients

Apricot filling
  • water
    700 g
  • Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
    4
  • apricots stone removed and flesh cut into thin wedges
    800 g
  • brown sugar (see Tips)
    1 tbsp
  • mixed spice
    ¼ tsp
Hazelnut pastry
  • hazelnuts skins on
    60 g
  • plain flour plus extra for dusting
    150 g
  • baking powder
    1 tsp
  • brown sugar (see Tips)
    2 tbsp
  • butter chilled and cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • eggs 1 lightly beaten
    2
  • natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 34.4 mg
Protides 3.3 g
Calories 815.8 kJ / 194.3 kcal
Lipides 9.2 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 4.2 g
Glucides 22.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...