Apricot apple pie
TM6 TM5 TM31

Apricot apple pie

3.8 (5 évaluations )

Ingrédients

Apricot filling

  • 700 g water
  • 4 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
  • 800 g apricots, stone removed and flesh cut into thin wedges
  • 1 tbsp brown sugar (see Tips)
  • ¼ tsp mixed spice

Hazelnut pastry

  • 60 g hazelnuts, skins on
  • 150 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tbsp brown sugar (see Tips)
  • 80 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm)
  • 2 eggs, 1 lightly beaten
  • natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
815.8 kJ / 194.3 kcal
Protides
3.3 g
Glucides
22.3 g
Lipides
9.2 g
Graisses saturées
4.2 g
Fibre
3.6 g
Sodium
34.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives