Appareils et accessoires
Clams with Garlic Sauce
Prép. 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingrédients
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
19 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Portuguese Classics
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Stir-fried Vegetables
10min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Stir-fried vegetables
10min
Steamed Fish
30min