
Appareils et accessoires
Braised Chicken with Chestnuts
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
vegetable oil10 g
-
star anise2
-
ground Sichuan pepper (optionnel) (see tip)1 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)500 g
-
cooked chestnuts, peeled300 g
-
dark soy sauce10 g
-
light soy sauce30 g
-
granulated sugar10 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
spring onions cut in pieces (4 cm), for garnishing2
Infos nut. par 1 portion
Calories
149 kcal /
625 kJ
Protides
28 g
Lipides
15 g
Glucides
39.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chinese new year
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande