Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 450 g cauliflower, broken into florets
- 500 g water, plus 1 tablespoon extra
- 150 g frozen peas
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 300 - 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 3 spring onions/shallots, cut into slices
- 2 eggs
- 2 tsp gluten free soy sauce, plus extra to taste
- black sesame seeds, to serve (optional)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- fresh coriander, leaves only, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 966.4 kJ / 230.1 kcal
- Protides
- 30.1 g
- Glucides
- 8.6 g
- Lipides
- 6.6 g
- Fibre
- 7.7 g
Recettes alternatives
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Seafood and corn chowder
40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Quick prawn stir-fry
20 min
Turmeric fish
30 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Steamed fish with green mash
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min